Sundsvall INT 9.10.2011

Päivä valkeni aurinkoisena ja rapsakkaan kirpeänä Sundsvallissa. Hotellin aamiaisen jälkeen suuntasimme näyttelypaikalle, jossa oli jo täysi tohina päällä. Näimme pitkästä aikaa Saran, Selman ja Eltonin. Oli mukavaa, että Sara oli ajellut koirien kanssa katsomaan näyttelyä.
Selma (Vorondo Fealoce) turistina

Sileät foxit Ingrid Borchorst arvosteli vasta toiseksi viimeisenä. Koiria oli ilmoitettu yhteensä kuusi – viisi urosta ja yksi narttu. Käyttöluokan uros oli poissa. Dylan (Quissex Focus Flying Finish) voitti urokset ja sai CACIB:in.  Veteraani uros Bodils Lucius tuli toiseksi ja kolmanneksi uroksissa tuli avoimen luokan uros Lamaras Coconut Creek, joka sai myös sertin.
Dylan - Quissex Focus Flying Finish: BOS, CACIB

Meeky (Vorondo Almiel) oli paras narttu ja sai CACIB:in ja sertin. Meeky näin ollen Ruotsin muotovalioksi. Rop-kehässä Krisse luotsasi Meekyn myös rotunsa parhaaksi. Dylania taisi tässä kohtaa jo hieman häiritä Meekyn juoksujen tärppipäivät. Sekä Dylanilla ja Meekyllä on nyt koossa kansainvälisen valionarvoon tarvittavat CACIB:t, joten tässähän pääsee valionarvojen hakuun.
Meeky - Vorondo Almiel ryhmäkehän esiarvostelussa

Kommentit

  1. Onnea isukille t:Kalle ja Suikkanen

    VastaaPoista
  2. Ensinnäkin, Sylvi lähettää terveiset siskotytölle Ruotsiin;)

    Sylviläiset onnittelevat taas koko Vorondon porukkaa hienosta menestyksestä!

    VastaaPoista
  3. Kiitokset! Ennen reissua sanoin, että Sundsvall on varmaan todella kaunis kaupunki tähän aikaa vuodesta. Niin ja olihan se. Tietysti tuloksetkin lämmittivät mieltä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit