Saksa suoritettu

Maanantaina startattiin Trondheimistä ja suunnattiin kohti Göteborgia. Matkalla maisemat olivat huimat, mutta matkavauhti ei kyllä huimannut päätä. Onneksi pitkän ajorupeaman päätteeksi saimme yöpyä Helenan luona (kennel Itkins)Kungsbackassa hieman Göteborgin eteläpuolella.
Trondheim tuolla jossain takana

Oslo jossain tuolla edessä


Koirille vettä putouksesta

Tiistaina aamulla lähdimme sitten hulluntaipaleelle. Tavoitteena olisi päästä Kungsbackasta Pariisiin ja matkaa olisi taitettavana noin 1500 kilometriä. Ruotsissa matka taittui nopeasti Malmön ja sillan kautta Tanskan puolelle. Tanskassa odottelimme hieman aikaa lauttajonossa. Lautalla saimme viimein hieman ruokaakin ja syömisaikaa jäi sellaiset kymmenen minuuttia. Ruoka oli kuitenkin ihan ok.
Sillalla Ruotsista Tanskaan

Ja sitten se Saksa. Se tuli todellakin suoritettua. Autobaanat on kyllä tosi nopeita, jos vain ei ole ruuhkaa. Niin ja ei siinä sitten oikein mitään maisemia nää. Onneksi mitään suurempia ruuhkia ei meidän matkalle osunut. Vain muutama erinäisistä tietöistä johtunut pieni hidastuminen. Niin ja jos tietyöaluella on vaikka nopeusrajoitus 80km/h niin kyllä perussaksalainen siinä ainakin 110 km/h lykkii mersullaan, bemarillaan tai volkkarillan menemään.

No nyt ollaan onnellisesti perillä Pariisissa. Koirat ovat ulkoilleet ja syöneet. Luulempa, että käymme nukkumaan. Huomena sitten Pariisia ihmettelemään.

Kommentit

Suositut tekstit